Tips for å velge et cashback kredittkort

* Kontroller om prisen er betalt på alle kjøp eller bare på en del av de årlige utgifter – slik at du sikrer at du er garantert cashback på så og si samtlige kjøp du gjør med akkurat det kortet. Noen kort gir 0,25% på de første kronene, mens de øker gevinsten jo mer penger du benytter deg av med akkurat det kredittkortet.

* Liste over kredittkortene som har cashback

* Vær oppmerksom på eventuelle tak på den totale mengden av kontanter du kan få tilbake på et år.

* Spør om cashback betales med sjekk eller blir trukket fra kredittkortet regningen.

* Sjekk om kortet tilbyr en bonus, der forbrukeren tjener mer penger tilbake i de første månedene. Kontroller varigheten for hvor tilbudet er gyldig og hva prisen er etter den nevnte perioden er over.

* Vær alltid på jakt etter et cashback kredittkort som tilbyr ordninger slik at du får mest mulig bonus på flest mulige butikker.

* Pass deg for eventuelle skjulte kostnader.

Sammenlign ordningene som tilbys av ulike cashback kredittkort og alltid vær på utkikk etter de som tilbyr bedre beløp som tilbakebetaling. Moderne forbrukere er begeistret over å tjene penger mens de betaler med kredittkortet sitt.

* Pass på hvilke innkjøp som er kvalifisert for cashback-programmer. Still relevante spørsmål som for eksempel – vil alle kjøp belønnes eller ikke?

* Se etter kort som tilbyr høyeste beløpet av prosentandel av cashback og nøye sjekk hvor mye penger du vil få tilbake i lommen.

* Spør hvor ofte kan du løse inn pengene. Det vil være kjedelig om du skaffer et kort fra en bank som bare tillater deg å få tilbake pengene i veldig liten grad over veldig lange perioder om gangen. Med en slik løsning vil du ikke bare tape mye penger på at du aldri bruker kredittkortet, men rentene vil også bli ganske stygge i ditt favør fordi deblirtil et lån. Ikke la banken ruge på pengene dine over en lengre periode – be om å få så mye penger som mulig, så fort som overhodet mulig.

* Prøv å finne ut hvorvidt kortet krever en avgift for cashback.

Alt i alt er et cashback kredittkort en fordel hvis du ikke har noen utestående saldo til kreditten. En disiplinert kortinnehaver er alltid foretrukket av selskaper. Dette var i hvert fall våre tips for hvordan du kan på best mulig måte skaffe deg et cashback kredittkort uten å måtte se til å ha noen haker der.