Skaff kredittkort – spar penger på flyreisen

Det er mange bedrifter som driver med reisevirksomhet som i den siste tiden også har bestemt seg for at finansverden er noe de ønsker å satse stort i. Forbrukslån og kredittkort er primært de to funksjonelle lånemetodene som gir best avkastning for flyselskapene, og derfor er det ganske enkelt å skaffe seg disse lånene hos de aktuelle selskapene.

Nå kan det også bli en mye billigere reise for deg som skaffer deg et kredittkort fra et av flyselskapene.

Cashback på flyreiser betyr at når du bestiller flyreisen din med det aktuelle kredittkortet, så slipper du både å betale eventuelle gebyrer samt at du får flyreisen XX antall prosent billigere. Høres ikke det veldig gunstig ut?

For deg som flyr veldig ofte med samme flyselskap anbefaler vi i hvert fall å skaffe deg et slikt kredittkort. Personlig har jeg prøvd det ut og kan anbefale det på det sterkeste. Ikke bare skaffer jeg meg billigere flyreise hver gang jeg er ute og flyr, men det er også slik at jeg opparbeider meg bonuspoeng som gir meg muligheten til å kjøpe en dyr og lengre flyreise om en god stund.

Bjørn Kjos, konsernsjef for Norwegian Bank og Flyselskap, har vært ute og påpekt viktigheten av å skaffe seg et slikt plastikkort i tiden fremover. Har man et ønske om å spare mye penger når man er ute og reiser, så er det i hvert fall ingen tvil om at dette vil være det klart beste alternativet.

Eventuelt kan du ta opp et forbrukslån og håpe på at du får en fin reise, men dette vil kanskje gi deg en personlig økonomisk smell i etterkant. Forbrukslån hos flyselskapene er heller ikke så dumt på diverse vilkår, men du må være klar over at det å skaffe seg et kredittkort vil være helt klart det mest gunstige alternativet.

Med det kan du spare en hel del penger på flyreisen uten at du er nødt til å stresse så alt for mye med det. Så for deg som flyr veldig ofte med samme flyselskap anbefaler vi i hvert fall å skaffe deg et kredittkort.