Cashback kredittkort for ungdom og unge voksne

Det finnes noen typer kredittkort som gir deg penger dersom du bruker dem på en riktig og god måte. Cashback kredittkort er en fellesbetegnelse på de kortene som gir deg prosentvis penger tilbake etter hvor mye du kommer til å bruke på gitte butikker. Vi har tidligere gitt en god forklaring på hva et cashback kredittkort er her på siden, men vi kan gjøre det igjen for deg som aldri har vært bortpå det.

Et slikt kredittkort fungerer på denne måten:

1. Coop Extra og DNB Nor oppretter et samarbeid.
2. Et kredittkort blir laget der man får 10 %  tilbake i penger på hver eneste vare man kjøper hos Coop Extra – gitt at man tar i bruk DNB Nors plastikkort.
3. Vinn-vinn-situasjon for både bank, butikk og forbruker.

Med mindre Coop Extra har et utrolig dårlig utvalg, så vil dette lønne seg for forbrukeren også. Og det er derfor disse cashback kredittkortene virkelig har tatt av i popularitet de seneste årene.

Nå er det også mulig for ungdom og unge voksne å søke om et slikt kredittkort – og vi vil anbefale det på sterkeste. Har man fra før av kjennskap til hvordan et kredittkort fungerer, så vil man ikke møte på noen ulemper ved å bytte over til et kort som gir deg cashback.

Nå er det slik at rundt 50-70% av alle kredittkort som utstedes til forbrukere har en slik belønningsfunksjon. Grunnen til at de fleste velger et slikt kort er også mye på grunn av at det ikke er noen ulemper med det – og at det overhodet ikke er noen høyere renter på et cashback kort enn et vanlig kredittkort.

Nå kan folk som nylig har fylt 18 år skaffe seg et slikt kredittkort og bruke det til å enten spare penger på bensin, mat eller rett og slett bruke det som et lån. For kredittgrensen på de aller fleste kortene er såpass høye at du selv kan velge hvor mye penger du ønsker å låne til en hver tid.