Kan du klare å skaffe et billig kredittkort?

Det norske finansmarkedet har de seneste årene eksplodert når det kommer til utvelgelse av kredittkort og forbrukslån. Og vi må bare være ærlig med oss selv – grunnen til at det finnes såpass mange kredittkort på markedet nå om dagen er fordi bankene tjener godt på dem. Mennesker som kjøper vilt uten særlig økonomisk samtykke med sin egen hjerne viser seg å være svært gunstige for bankene, noe man også vil oppleve dersom man en gang står i den posisjonen at man kan låne ut penger og ta høye renter for det.

Det eneste du trenger for å virkelig gjøre et kupp finansmessig er å finne et billig kredittkort – og det finnes mange av dem.

Spørsmålet er bare hva du skal se etter når du skal søke om kredittkort.

Vi har satt opp en liten liste til deg slik at du enklere kan få sett på markedet og luket ut verstingene.

1. Se om det finnes noen cashback-muligheter på kortet. Har man et betalingskort med muligheten for å få tilbakebetalt noe av beløpet hver gang du betaler i en bestemt butikk, så vil du tjene penger på det i det lange løp.

2. Den laveste renten gir også de laveste gebyrene. Når du ser på tallet etter frasen «effektiv rente», så finner du ut hvor mye du kan tjene på å velge bort det ene kredittkortet for å velge det andre.

3. Ingen skal tvinge deg til å bruke de store bankene når du skal ha et slikt kort, men det vil i aller høyeste grad lønne seg å holde seg unna bankene som driver i veldig små omfang. Dette er banker som har «alt å vinne» i finanssituasjonen, og kan ikke straffe deg noe særlig dersom alt går ad undas med banken.

Følg disse tre rådene når du skal skaffe et billig kredittkort. Du kan også se på vår liste over kort om du skal søke etter et. Det tar bare et par minutter å fylle ut en slik søknad, og du vil glede deg over hvor kjapp tid det tar å få det tilsendt i posten. Samtlige bør ha et form for kredittkort i dagens verden. Om det er enten slik at du kjøper mye på internett, kjøper reiser (gratis reiseforsikring) eller andre formål, så er et kredittkort vel verdt de pengene det eventuelt måtte koste i små gebyrer.