Førerkort byttes ut like ofte som Kredittkort

Nå er EU i gang igjen. Nye førerkort skal på plass, nytt design. Vi har vært igjennom den tidligere. Førerkortene skal vistnok få et mindre bilde, men fortsatt beholde kredittkortformen og godt er det. Mer hendig enn hva vi har hatt tidligere. Det er nemlig mer av de løse papirene som du har i dag på alle godkjenninger du kan ha i forhold til kjøring som også skal med på kortet. På den måten får du samlet alt et sted, og slipper løse ark på diverse godkjennelser liggende i bilen.

Førerkortene skal jo egentlig holde til du er 100 år om du da ikke mister det eller blir fratatt førerkortet for et lovbrudd. Men når de skal lage nye varianter hele tiden så begynner de å bli byttet ut like fort som kredittkort. Et kredittkort (mer her) har som regel en levetid på ca 2 år, etter den tiden er gått får du automatisk nytt. Godt er det siden gjerne striper og chip blir utslitt på denne tiden.

Uansett så blir det i hvert fall mer informasjon på førerkortet, men viste du at du også kan få flere tjenester inn i kredittkortet? Et kredittkort har som hovedoppgave å hjelpe deg med kreditt i de tilfeller hvor du skal kjøpe en tjeneste eller vare. Du kan også få kredittkort med tjenester som reiseforsikring, drivstoffrabatt, tilbud, nettbank for betaling av regninger med den tildelte kreditten og cashback og bruke kortet som forbrukslån. Alle tjenestene kan du også få med egne rabattkort, reiseforsikring av bank eller forsikringsbyrå og trumf til å få igjen penger ved bruk. Men spar plass i lommeboken og søk om et kredittkort med alle tjenestene du trenger innebygd.